Aproximativ 2.000 de persoane protestează, marţi, în faţa Palatului Cotroceni faţă de preşedintele Klaus Iohannis şi scandează împotriva şefului statului şi a DNA. Mai mulţi manifestanţi au fost aduşi la protest cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatarilor din faţa Palatului Cotroceni a ajuns la 2.000. Circulaţia în dreptul platoului oficial a fost oprită de poliţişti, artele Eroii Sanitari şi strada Gheorghe Marinescu fiind blocate.

Manifestanţii strigă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, cer demisia acestuia, dar au şi mesaje împotriva DNA.

O parte a manifestanţilor au fost aduşi la Palatul Cotroceni cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, ei fiind surprinşi de jurnalişti coborând din maşini şi alăturându-se protestului.

Protestatarii scandează "Iohannis, nu uita, România nu-i a ta", "Mincinosule, renunţă la imunitate", "Jos labele de pe votul meu", "Iohannis, hoţul şi criminalul ţării", "Ne este ruşine cu acest preşedinte", "DNA, fără cucuvea" şi "Cuveaua Iohannis şi ai lui şi-au găsit beleaua". Protestatarii au şi pancarte în limba germană, pe care au scris "Iohannis, eşti o ruşine pentru ţară".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.