Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, demisionează, au declarat luni pentru News. ro surse guvernamentale, precizând că acesta a avut o discuţie cu premierul Dacian Cioloş în care l-a informat despre intenţia de a demisiona, nefiind încă depus un document oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, ministrul Sănătăţii părăsise sediul Guvernului, unde ar fi avut o discuţie cu Cioloş şi unde s-a desfăşurat şedinţa cu specialiştii din domeniul medical.

Demisia ministrului Sănătăţii are loc în plin scandal legat de dezinfectaţii diluaţi folosiţi în spitale şi livraţi de Hexi Pharma.

Vineri, în Bucureşti a avut loc un miting în care a fost cerută demisia ministrului Patriciu Achimaş Cadariu, iar sâmbătă premierul Dacian Ciloş a convocat la guvern o şedinţă cu specialiştii din sănătate, pentru a găsi o soluţie în această situaţie. Cadariu nu a participat la această şedinţă, deşi iniţial existaseră informaţii legate de prezenţa sa în guvern.

Un alt scandal care a marcat mandatul de şase luni al lui Cadariu a fost cel al copiilor disgnosticaţi cu sindrom hemolitic uremic, mai mulţi bebeluşi pierzându-şi viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.