Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la Adevărul Live, că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, în urma căreia au murit 64 de oameni. El şi-a exprimat speranţa că vor participa mulţi români la comemorarea victimelor tragediei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Iohannis a spus că nimeni nu a uitat tragedia de la Colectiv şi nimeni nu a încetat să spere că lucrurile se vor îndrepta.
 
Şeful statului a adăugat că trebuie să admitem că această tragedie este o rană adâncă pentru români şi nici acum, după un an de zile, nu se poate spune că societatea a trecut peste sentimentul de revoltă.
 
Klaus Iohannis a anunţat că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din urmă cu an, în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa.
 
”Sper să o facă şi mulţi alţi români”, a mai spus preşedintele.
 
Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.