Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au făcut verificări, sâmbătă noaptea, în şase cluburi din Bucureşti, constatând mai multe nereguli pentru care au fost date sancţiuni. Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă noaptea, angajaţii ISU au făcut verificări în şase cluburi din Bucureşti şi au fost date sancţiuni, a precizat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

El a spus că neregulile constatate nu sunt de natură să determine suspendarea activităţii respectivelor cluburi.

Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară, iar controalele vor continua.

Controalele la imobilele care desfăşoară activităţi cu public numeros vor fi intensificate începând de sâmbătă seară şi vor fi făcute verificări în ceea ce priveşte aplicarea legii în acest domeniu, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Potrivit acesteia, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, începând de sâmbătă seară să fie intensificare controalele la toate imobilele în care sunt desfăşurate activităţi cu public numeros.

Decizia a fost luată după ce, vineri noaptea, clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de un puternic incendiu. Clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, dar nu şi autorizaţie. De asemenea, clubul nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de Primăria Sector 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.