Şoferii de camioane sunt nevoiţi să aştepte trei ore pentru a ieşi din ţară prin Vama Nădlac II, aflată pe autostradă, unde s-a format o coloană de camioane de şapte kilometri, pentru că autorităţile ungare fac din nou verificări amănunţite. Poliţia de Frontieră Arad, care nu poate preciza cât timp vor dura controalele, le cere şoferilor de camioane să evite acest punct de frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin trei ore sunt nevoiţi să aştepte şoferii de camioane pentru a ieşi, marţi, din ţară prin Vama Nădlac II, judeţul Arad, din cauza unor controale amănunţite ale autorităţilor ungare, care verifică fiecare remorcă, conţinutul acesteia şi documentele de transport.

Poliţiştii de frontieră lucrează pe ambele artere de ieşire dedicate transportului de marfă, însă cu toate acestea pe autostrada Nădlac – Arad s-a format o cloană de camioane lungă de şapte kilometri.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad spun că se aşteaptă două ore pentru controlul documentelor, chiar dacă şoferii acuză că stau cel puţin trei ore.

”Recomandăm să se iasă din ţară prin alte puncte, precum Nădlac I, Turnu şi Vărşand, din judeţul Arad, sau Borş, din Bihor”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş.

Autorităţile române nu pot preciza cât timp vor dura controalele amănunţite efectuate de colegii din Ungaria, dar spun că traficul uşor nu este afectat.

O situaţie similară s-a înregistrat şi săptămâna trecută, vineri, când tot din cauza controalelor amănunţite efectuate la intrarea în ţara vecină s-a format coloană de automarfare pe autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.