Circulaţia tramvaielor 24 şi 44 din Capitală a fost blocată, miercuri, aproape două ore, pe Strada Ionel Perlea, din cauza unei maşini parcate neregulamentar, a declarat, pentru News.ro, Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, precizând că nu a fost nevoie ca regia de transport să introducă autobuze suplimentare, întrucât linia de autobuze care circulă în zonă a putut prelua călătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Circulaţia pe liniile de tramvai 24 si 44, pe Strada Ionel Perlea, la intersecţia cu strada Sfântul Constantin, a fost blocată între orele 9.25 şi 11.05 din cauza unei maşini parcate neregulametar lângă liniile de tramvai", a spus Constantin Tobescu.
 
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
 
Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că a fost sesizată şi Poliţia Rutieră pentru a trimite un echipaj în zonă, să dirijeze traficul.
 
Tobescu a mai spus că în Capitală există unele zone unde se produc de multe ori astfel de blocaje şi unde, din păcate, nu poate fi deviată circulaţia tramvaielor.
 
Purtătorul de cuvânt al RATB a adăugat că, în perioada în care tramvaiele liniilor 24 şi 44 nu au circulat, nu a fost necesară introducerea unor autobuze pentru preluarea pasagerilor, întrucât linia de autobuze care circulă în zonă a putut prelua călătorii.
 
Potrivit RATB, o situaţie asemănătoare s-a produs marţi, când, tot din cauza unei maşini parcate neregulamentar, circulaţia liniei de autobuze 178 a fost blocată 95 de minute, între 11.25 şi 13.00 pe Strada Ion Câmpineanu.
 
De asemenea, în 19 noiembrie, liniile de autobuze 300 şi 368 au fost blocate 33 de minute, între 17.10 şi 17.43, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, iar în 18 noiembrie linia de tramvai 46 a fost blocată timp de 27 de minute, între 15.45 şi 15.12, din aceeaşi cauză.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.