Noii viceprimari ai Capitalei, Aurelian Bădulescu şi Tudor Tim Ionescu, nu deţin locuinţe şi nici conturi în bănci, conform declaraţiilor de avere depuse în vederea candidaturii la CGMB. Bădulescu are un teren agricol şi datorii, iar Ionescu deţine cotă parte dintr-un apartament, o maşină şi acţiuni în trei firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aurelian Bădulescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un teren agricol de 4.500 de metri pătraţi în localitatea Păuleşti din judeţul Satu Mare, teren achiziţionat în 2007.

El are datorii de 250.000 de euro la o persoană fizică, Maria Alexandra Axinte şi alte două datorii la BCR, de 32.000 de lei şi de 15.000 euro.

Bădulescu a avut venituri de 340.248 de lei de la cabinetul de avocatură.

Tudor Tim Ionescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri pătraţi din Bucureşti, moştenit în 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat în 2008 şi un motociclu Piaggio din 2011.

Ionescu este asociat şi administrator la trei firme:Wine Village SRL, AS-PO Construcţii de Maşini SRL şi Atma - Nana SRL având ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al băuturilor în magazine specializate, sisteme de pompe industriale şi, respectiv, producerea industrială de pâine şi produse de patiserie. De asemenea, deţine funcţia de vicepreşedinte ALDE sector 3.

El a avut un venit de 1062 de lei ca director al Wine Village SRL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.