Peste 100 de persoane s-au adunat, miercuri, pentru a noua zi consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală, în timp ce în faţa Palatului Cotroceni sunt aproximativ 100 de oameni, susţinători ai Guvernului Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 100 de oameni continuă protestele în faţa Guvernului. Demonstranţii s-au adunat chiar în centrul pieţei, fără a afecta circulaţia rutieră din zonă. Protestatarii din Piata Victoriei au adus şi lopeţi cu care au curăţat zăpada şi au păstrat chenarul în care este scris, de dimineaţă, mesajul "REZIST".

În cele opt  zile de proteste, numărul record de manifestanţi din Piaţa Victoriei a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale. Oamenii au spus că nu vor renunţa la proteste, pentru că Guvernul a minţit, a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba prevederi din codurile penale, în beneficiul unor politicieni, şi trebuie să răspundă pentru ce a făcut şi să îşi dea demisia.

La Palatul Cotroceni, la ora transmiterii acestei ştiri sunt peste 100 de manifestanţi, susţinători ai Guvernului Grindeanu, în cea de a patra zi de proteste.

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit la protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. Ei au scandat continuu împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, precum şi împotriva serviciilor secrete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.