Câteva zeci de oameni protestează, duminică seară, pe o ploaie măruntă, în Piaţa Victoriei din Capitală, în a douăzecea zi de manifestaţii antiguvernamentale. Alte câteva zeci de persoane, cu umbrele şi pancarte, s-au strâns pentru a cincisprezecea zi la rând, la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zeci de oameni se află, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, scandând: "Hoţii", "Zi de zi aici vom fi", "Demisia","DNA să vină să vă ia".

Oamenii flutură steaguri tricolore, fluieră şi suflă în vuvuzele. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară normal, mitingul fiind supravegheat de jandarmi şi poliţişti.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

Duminică seară, zeci de persoane care susţin Guvernul protestează în faţa Palatului Cotroceni, pentru a cincisprezecea zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

Protestatarii huiduie, scandează ”Demisia”, “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm” şi cântă, la portavoce: "Dacă pleci, ia şi cucuveaua".

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Palatul Cotroceni a fost în prima zi de proteste, din 5 februarie, când au ieşit în stradă peste 2.000 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.