Copiii care vor vizita Grădina zoologică din Târgu Mureş de 1 iunie o vor putea întâlni pe Shasha, un pui de tigru bengalez de şase săptămâni. De asemenea, vor fi sărbătoriţi şi puii de leu, care cu această ocazie vor primi nume alese de copii. Accesul este gratuit pentru cei mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A sosit în Grădina Zoologică din Tg Mureş Shasha, surioara Indirei şi Adelinei! Puiul de tigru bengalez alb este femelă şi a sosit ieri după masă de la Grădina Zoologică din Felsőlajos, Ungaria. Ea se află în observaţie o periodă scurtă, pentru a se adapta noilor condiţii, dar în curând va putea fi admirat de vizitatori. Puiul de şase săptămâni, deocamdată va fi adăpostit separat de surorile ei”, au anunţat vineri reprezentanţii grădinii zoologice.
 

 
În 1 iunie, îngrijitorii vor aduce puiul de tigru de mai multe ori în faţa vizitatorilor.
”De Ziua Copiilor de altfel ne pregătim cu a serie de programe speciale, vor fi activităţi meşteşugăreşti, vom sărbători împreună Ziua de naştere a puilor de lei şi va fi multă muzică. Mai mult, de Ziua copiilor toţi copiii pot intra gratis!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Grădinii zoologice din Târgu Mureş.
Copiii vor putea alege numele puilor de leu de la grădina zoologică.
”Cu această ocazie dorim să ţinem şi o ceremonie de numire, la care avem nevoie de ajutorul vostru. Vă invităm să ne scrieţi în comentariu numărul cu numele pe care le-aţi da puilor!
1 – Kibu - Kindo
2 – Kongo - Okavanga
3 – Kopa - Kion”, este postarea de pe pagina de Facebook a grădinii zoologice.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.