Proprietarul Twitter a postat un sondaj în care îşi întreabă urmăritorii dacă ar trebui să renunţe la conducerea companiei şi spune că va lua o decizie în funcţie de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elon Musk surprinde cu un nou sondaj pe Twitter, platformă al cărei proprietar este. Acesta întreabă utilizatorii reţelei dacă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia şef al reţelei sociale.

După 5 ore şi aproape 12 milioane de voturi, 56,3% dintre votanţi sunt de părere că Musk ar trebui să renunţe la conducerea Twitter.

În aceeaşi postare, Musk a scris că se va supune rezultatelor sondajului.

Should I step down as head of Twitter? I will abide by the results of this poll.

— Elon Musk (@elonmusk) December 18, 2022

Elon Musk pare să fi decis deja să renunţe la conducerea Twitter. Cel mai probabil, va fi numit un alt CEO, care să stabilizeze compania şi să elimine haosul actual.

Decizia poate avea legătură cu influenţa negativă pe felul în care Musk conduce Twitter o are asupra Tesla. Şi din această cauză, acţiunile Tesla au scăzut cu aproape 50% în ultimul an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.