Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la Timişoara, că în urma rezultatelor scrutinului de duminică, soţia sa i-a spus că ”în sfârşit Banatul e fruntea şi la PSD”, spunând că a venit ca să îşi felicite colegii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Ponta se află luni la Timişoara, unde l-a vizitat, pentru câteva minute, pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu (PSD), declarând că a venit să îşi felicite colegii.

”Am văzut că a plecat domnul Robu (Nicolae Robu n.r.) şi am venit eu, am zis să rămâneţi cu un lider regional, balcanic. Glumesc. Am venit să îi felicit pe colegii mei şi sunt foarte mândru de ei. Şi Daciana mi-a spus că în sfârsit Banatul e fruntea şi la PSD”, a declarat Ponta, jurnaliştilor.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş a plecat, luni, la Bucureşti cu o cursă aeriană pentru a participa la şedinţa Biroului Politic Naţional în care vor fi analizate rezultatele alegerilor parlamentare.

În Timiş, PSD a reuşit, potrivit datelor furnizate de partidele politice, să obţină două mandate de senator şi patru de deputaţi.

Potrivit datelor anunţate de Biroul Electoral Judeţean Timiş, care centralizase 87,89% din totalul de voturi exprimate în 523 secţii din 595 în total, la ora 13.30, la Camera Deputaţilor, PSD a obţinut 34,80%, PNL – 25,51%, USR – 13,49%, ALDE – 5,98%, PMP – 5,68%. La Senat, PSD a obţinut 36,61%, PNL- 27,02%, USR – 13,17%, ALDE – 5,89%, PMP – 5,60%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.