Deputatul PSD Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, că nu crede că se pune problema să preia un portofoliu, el discutând cu premierul Sorin Grindeanu despre guvernare, în condiţiile în care mai ştie ”câte ceva” despre acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost plecat din ţară o perioadă destul de lungă şi i-am promis (lui Sorin Grindeanu – n.r.) când ma întorc în ţară că trec să îl vizitez. L-am vizitat”, a afirmat Victor Ponta.

De asemenea, întrebat dacă se pune problema preluării unui portofoliu sau a postului de premier, fostul prim-ministru a răspuns negativ.

„Nu cred. De ce? De prim-ministru? Sunt convins că domnul Iohannis va fi foarte fericit să mă propună prim-ministru. Hai, fiţi serioşi”, a răspuns ironic deputatul PSD.

Întrebat în continuare dacă Sorin Grindenau i-a cerut sfaturi, Victor Ponta a susţinut că el nu dă sfaturi.

„Nu sfaturi. Am vorbit, mai ştiu şi eu câte ceva despre guvernare”, a completat social-democratul.

La întrebarea dacă sunt tensiuni în partid, el a spus: „Dacă ar fi, nu ştiu eu. Eu nu sunt tensionat”.

Chestionat cum vede protestele şi ordonanţele 13, 14, deputatul a precizat că a avut un motiv pentru care a preferat să tacă. „Dacă am preferat să tac până acum, înseamnă că am avut un motiv”, a afirmat Victor Ponta, refuzând să dea mai multe detalii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.