Vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, scrie pe Facebook că a observat pe autostrăzi şoferi de maşini luxoase care nu conduc corect, claxonează şi fac cu farurile pentru ca celelalte autoturisme să se dea la o parte, comentând că "noii îmbogăţiţi nu ar fi ei inşişi dacă nu ar face paradă de maşinile şi de banii lor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe autostradă destul de multă lume care pleacă în vacanţă sau se duce doar pentru un weekend la mare. Mai toţi conduc corect, dar cum vezi o maşină mare şi scumpă e bine şi sănătos să te dai la o parte până când nu te claxonează, iţi face cu farurile, te presează stând în spatele tau", scrie vicepremierul pe Facebook.

Ministrul mai spune că ar fi nevoie de mai multe radare, dar acest comportament ţine şi de educaţie, "măcar de cea rutieră, dacă cealaltă lipseşte".

"Noii îmbogăţiţi nu ar fi ei înşişi dacă nu ar face paradă de maşinile şi de banii lor....", comentează Costin Borc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.