Elena Udrea apreciază, într-o postare pe Facebook, că a fost "unul dintre cei mai corecţi şi vizionari politicieni" şi "unul dintre cei mai implicaţi şi mai buni miniştri'. Referindu-se la postările sale odată cu începerea postului Sfintei Marii - care au provocat critici, dar şi numeroase ironii - Udrea precizează că "partea cu religia si practicarea Fericirii", este dorinţa sa de a împărtăşi "o experienţă fabuloasă şi o cunoaştere" care i se "întâmplă" acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred ferm că am fost unul dintre cei mai corecţi şi vizionari oameni politici şi unul dintre cei mai implicaţi şi mai buni miniştri. Şi pot da sute de dovezi ca argumente". le transmite fostul ministru celor care îi reproşează că acum vorbeşte despre bine, dar nu l-a făcut când a putut.

Ea afirmă că poate da "sute de dovezi" ca argumente, alegând ca unic exemplu Gala Bute, eveniment în legătură cu care Udrea este cercetată şi a fost şi arestată.

"Un exemplu simplu: cand Bute boxa în România, unica situaţie de altfel, datorita implicării Guvernului Boc, prin ministerul pe care îl conduceam, vi s-a parut un lucru bun sau rău? Pentru ca românii să il poata vedea pe «marele campion Bute boxând acasă», cineva a trebuit să-a se implice. Pentru acest fapt eu am fost arestată!!! Si am astăzi dosar penal, iar unii imi spun ca nu am facut «Binele»", scrie Elena Udrea, adăugând: "Eu ce am avut de demonstrat am demonstrat, nu mă interesează să mai conving pe nimeni". 

În ceea ce priveşte "partea cu religia şi practicarea Fericirii", ea precizează că este dorinţa sa de a împărtăşi o experienţă fabuloasă şi o cunoaştere care i se "întâmplă" acum. 

"De ce nu la 20 de ani? Că aveam alte preocupări. De ce nu la 30? Pentru că am crezut că soluţia de a schimba lumea este politica. De ce acum? Pentru că acum a vrut Dumnezeu. Dacă aţi trece peste faptul că vine de la mine, aţi avea doar de câştigat din ceea ce vă împărtăşesc", le spune Udrea criticilor săi.

În fiecare zi de la debutul postului Sfintei Marii, Udrea şi-a postat pe Facebook programul zilnic din care nu lipseau citirea Paraclisului Maicii Domnului, a cărţii "Sistemul Maestrului" de Charles Haanel, meditaţia, alergarea, gândurile bune şi dorinţa de a face o faptă bună. Toate însoţite de invitaţia adresată cititorilor de a face şi ei fapte bune, de a avea gânduri bune şi de a "gândi pozitiv". Elena Udrea îşi anunţă şi meniul zilnic, de post, compus din pepene roşu, legume, salată de vinete cu ardei copt, orez cu ratatouille, suc de morcov, cafea cu soia şi sirop de caramel. Postările ei au provocat critici, dar şi ironii, fiind parodiate de utilizatorii Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.