Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a atras atenţia că PSD plănuieşte să introducă în Parlament o lege a amnistiei, susţinând că ”există informaţii consistente” în acest sens şi că un astfel de act normativ ”face parte din trocul de guvernare între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există informaţii consistente că (PSD – n.r.) urmează să prezinte în Parlament o lege a amnistiei, informaţiile sunt din grupurile parlamentare ale PSD (…) PNL solicită PSD să spună clar dacă va propune Parlamentului sau nu legea amnistiei. Să spună clar românilor dacă legea amnistiei a făcut parte din programul de guvernare asumat de PSD în campania electorală, dacă PSD a primit voturi pentru legea amnistiei şi cum va acţiona în continuare în parlament PSD cu privire la această lege. Această lege a amnistiei a făcut parte din trocul de guvernare între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat, marţi, Raluca Turcan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.