Deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost excluşi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului, prin vot secret, au declarat pentru News.ro surse liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia BPN este definitivă, întrucât s-a reunit în formula extinsă, şi cu liderii de filiale.

În ambele cazuri, votul de excludere nu a fost unanim.

Propunerea de excludere din partid a parlamentarilor Theodor Paleologu şi Cristian Bodea a fost făcută de către Cezar Preda, pentru derapajele publice, la adresa conducerii partidului, din ultima perioadă. 

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, miercuri, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 14.00, pe ordinea de zi aflându-se politica de alianţe în teritoriu, fuziunea PNL-PDL prin impunerea de conduceri unice în organizaţiile judeţene, precum şi decizia privind excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa BPN este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.