Miniştrii au fost convocaţi în şedinţă de Guvern duminică, de la ora 14, pe ordinea de zi fiind abrogarea OUG 13/2017 şi un memorandum privind desecretizarea stenogramei şedinţei în care a fost adoptat acest act normativ, precum şi stenograma şedinţei din 18 mai 2016, când a fost adoptată OUG 18/2016, prin care au fost adoptate precedentele modificări ale legislaţiei penale de către guvernul Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul de presă de la Palatul Victoria a anunţat că şedinţa Executivului începe la ora 14.

Pe ordinea de zi figurează abrogarea OUG 13/2017 şi un memroandum cu tema ”Aprobarea declasificării stenogramelor cuprinzând dezbaterile din şedinţele  Guvernului desfăşurate la data de 18.05.2016 şi la data de 31.01.2017”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Surse guvernamentale declarau pentru News.ro că Guvernul ia în calcul anularea OUG. De asemenea, după şedinţa specială a Cabinetului este posibil şi un anunţ legat de plecarea ministrului Justiţiei Florin Iordache din Executiv, mai ales că, în urmă cu o zi, premierul Sorin Grindeanu a spus că acesta trebuie să îşi asume consecinţele pentru faptul că argumentele Guvernului pentru OUG 13/2017 nu au fost bine comunicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.