Roberta Anastase candidează pentru un nou mandat de deputat, numele său urmând să se regăsească pe locul al treilea pe lista de candidaţi a PNL Prahova, conform unor surse din partid. Aceleaşi surse susţin că Petre Roman ar urma să candideze, pe un loc eligibil, pentru un mandat de senator tot pe listele PNL Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unor surse din partid, numele Robertei Anastase va fi al treilea pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor la Prahova.

Lista ar urma să fie deschisă de către co-preşedintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, fost prim-vicepreşedinte al PDL Prahova în perioada în care filiala era condusă de Anastase. Pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaţilor a PNL Prahova se va regăsi deputatul Paul Dumbrăvanu.

La alegerile uninominale din noiembrie 2012, Dumbrăvanu a candidat din partea PNL pe colegiul uninominal reprezentat de Anastase, obţinând cu câteva mii de voturi mai mult decât aceasta. Astfel,  în urma scrutinului din 2012, Roberta Anastase a intrat în Parlament de pe locul al doilea, cu 9.281 de voturi, reprezentând 31,75%, iar Paul Dumbrăvanu a avut 15.765 de voturi, reprezentând 53,90.

Aceleaşi surse politice au declarat pentru News.ro că lista pentru Senat a PNL Prahova ar urma să fie deschisă de către co-preşedintele filialei judeţene Iulian Dumitrescu, actualmente senator de Călăraşi. Pe locul al doilea pentru Senat ar urma să candideze în judeţul Prahova Petre Roman, au precizat sursele citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.