Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, Leonard Azamfirei, ar putea să preia portofoliul Sănătăţii, au declarat, pentru News.ro, surse guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contactat de către News.ro privind posibila sa desemnare ca ministru al Sănătăţii, Leonard Azamfirei a răspuns: ”Nu vreau să comentez acum nimic pe această temă”.

Leonard Azamfirei s-a născut în iunie 1967, la Botoşani, şi este de specialitate medic anestezist. Pe lângă cariera universitară, el lucrează la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş.

Din 2012 a devenit rector al UMF Târgu-Mureş.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a demisionat, luni, din funcţie, în plin scandal legat de dezinfectaţii diluaţi folosiţi în spitale şi livraţi de Hexi Pharma, premierul Dacian Cioloş anunţând că i-a acceptat demisia.

Premierul Dacian Cioloş a convenit cu preşedintele Klaus Iohannis, să preia conducerea interimară a Ministerului Sănătăţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.