Senatorii PNL şi USR au protestat miercuri în deschiderea primei şedinţe de plen a Senatului din actuala sesiune parlamentară, afişând pancarte cu mesaje la adresa majorităţii şi bătând cu pumnii în bănci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul a izbucnit după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a întrerupt discursul senatorului USR Vlad Alexandrescu. Fostul ministru al Culturii a vrut să critice majoritatea pentru adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale. ”Abuzaţi de legitimitatea votului şi de oamenii cinstiţi...”, a apucat să spună Alexandrescu înainte ca Tăriceanu să îi taie micorfonul.

”Nu acceptăm acest abuz”, au început să scandeze toţi senatorii PNL şi USR, afişând pancarte pe care scria ”Ruşine” şi ”Noaptea ca hoţii”şi bătând cu pumnul în bănci.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.