Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a afirmat, luni, în cadrul dezbaterilor privind bugetul Camerei, că temperatura în plen este prea mare şi ar trebui făcută economie, mai ales că e "toropeală" şi parlamentarii adorm, iar banii rămaşi ar trebui să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror "pe cap de om" în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a venit la microfon plângându-se de temperatura prea mare din sala de plen.

"Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ temperatura în Camera Deputaţilor şi Senatului, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă - nu mă refer la mine, că sunt viguros - riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă", a spus Bichineţ.

Deputatul a adăugat că are o şi altă propunere, ca banii suplimentari să meargă la SRI şi la DNA, pentru ca instituţiile să aibă mai mulţi procurori.

"Toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA, şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror", a spus Corneliu Bichineţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.