Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, sărbătoresc Paştele la Sibiu, fiind aşteptaţi, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din centrul municipiului Sibiu, dar şi la slujba de duminică dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse locale, şeful statului a ajuns deja la locuinţa sa din Sibiu şi este aşteptat, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a municipiului Sibiu.

Conform reprezentanţilor bisericii, slujba va începe la ora 21.00, iar duminică de la ora 10.00 va avea loc Slujba de Paşte în limba germană, de la ora 11.15 slujba în limba maghiară, iar de la ora 18.00 cea în limba română.

Familia Iohannis este aşteptată şi la slujba de duminică dimineaţă, la care participă de fiecare dată când îşi petrece sărbătorile la Sibiu.

De altfel, pe vremea când era primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis participa aproape în fiecare duminică la slujba de dimineaţă la acelaşi lăcaş de cult.

Deşi nu se cunoaşte programul preşedintelui pe durata şederii sale la Sibiu, surse locale susţin că, cel mai probabil, Klaus şi Carmen Iohannis se vor întâlni cu prietenii apropiaţi cu care-şi petrec de obicei sărbătorile când sunt la Sibiu.

De la alegerea în funcţia de preşedinte, Klaus Iohannis a mai fost la Sibiu de sărbători cu ocazia Crăciunului şi Revelionului din 2014.

Anul trecut, de Paşte, soţii Iohannis au fost în Germania, la părinţii preşedintelui, iar de Crăciun şi Revelion s-au aflat în Florida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.