PNL şi USR au anunţat miercuri că au strâns semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, document pe care îl vor depune la ora 16.00 la Birourile Permanente ale celor două Camere, demersului fiind aşteptaţi să i se alăture şi parlamentarii PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am finalizat textul moţiunii şi strângerea de semnături. Astăzi vom depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE, împotriva acestui abuz instituţional şi împotriva legiferării hoţiei. Considerăm că acest Guvern a făcut de râs România şi trebuie să plece. Este unica soluţie onestă: demisia Guvernului şi alegeri anticipate”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul unei întâlniri cu liderul USR, Nicuşor Dan pe tema moţiunii de cenzură.

”Au fost două texte care, în esenţă, spuneau acelaşi lucru. Le-am pus cap la cap, a reieşit un singur text. Momentul este extrem de grav şi necesită din partea opoziţiei instrumentul cel mai puternic care este moţiunea de cenzură. Până în momentul de faţă sunt aproape 90 de semnături de la PNL şi peste 30 de la USR, suficiente pentru a fi depusă. Îi aşteptăm şi pe colegii de la PMP”, a spus la rândul său şi Nicuşor Dan.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.