Liderii PNL au stabilit în şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) de luni calendarul alegerilor interne: convocarea Consiliului Naţional de Coordonare pentru data de 4 martie, finalizarea alegerilor în organizaţiile judeţene până pe 2 mai şi organizarea Convenţiei Naţionale pentru alegerea noii conduceri a partidului în 17 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am preconizat să încheiem alegerile interne până la data de 17 iunie. De asemenea, să finalizăm alegerile la nivelul judeţelor până în data de 2 mai. Consiliul Naţional de Coordonare este forul instituţional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a Statutului, modificările la Statut şi calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne”, a anunţat Raluca Turcan.

Până acum şi-au anunţat oficial decizia de a candida la şefia PNL fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu şi fostul prim-vicepreşedinte al partidului Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.