PNL publică solicitarea adresată Primăriei Capitalei pentru organizarea mitingului din 5 noiembrie, precum şi înregistrarea acesteia la primărie, exprimându-şi speranţa că în prima parte a acestei săptămâni manifestaţia să fie autorizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mitingul PNL. Ne aşteptăm ca, în prima parte a acestei săptămâni, Primăria Capitalei să autorizeze mitingul politic organizat de PNL în 5 noiembrie, fără a ni se mai pune beţe în roate. Facem publică, astfel, solicitarea noastră”, este mesajul de pe pagina de Facebook a formaţiunii liberale.

Solicitarea PNL este pentru organizarea unui miting în 5 noiembrie începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei, la care să participe 30.000 de persoane.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, săptămâna trecută, că la mitingul partidului din 5 noiembrie vor fi prezentaţi candidaţii la parlamentare, precum şi programul şi obiectivele PNL pentru următorii patru ani, ea precizând că este un eveniment de mobilizare a electoratului şi că nu a făcut nicio invitaţie către premierul Dacian Cioloş să participe.

Iniţial, PNL a cerut autorizaţie pentru organizarea unui miting cu 50.000 de oameni în 22 octombrie, în Piaţa Victoriei, însă în urma unor divergenţe cu primarul Gabriela Firea, liberalii au decis amânarea manifestaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.