Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administraţie al TVR pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice, nu a obţinut în plenul celor două Camere ale Parlamentului numărul necesar de voturi pentru numirea în funcţie, anume 272.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a faptului că doar 194 au votat pentru propunerea Consiliului de Administraţie al TVR, Birourile Permanente au constatat că nu este întrunită majoritatea pentru numirea Monicăi Ghiurco în funcţia de preşedinte director general al TVR”, a anunţat secretarul Camerei Nicolae Mircovici.

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administraţie al TVR pentru ocuparea funcţiei de preşedinte-director general al televiziunii publice, a primit, luni, aviz negativ din partea Comisiilor de Cultură reunite ale Parlamentului.

Astfel, Monica Ghiurco a primit 18 voturi "pentru” şi 19 voturi ”împotrivă”.

În cadrul şedinţei camerelor reunite, Florin Pâslaru, deputat PSD, a declarat că formaţiunea politică din care face parte nu va vota numirea Monicăi Ghiurco ca preşedinte-director general al TVR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.