Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, la Antena 3, violenţele din Piaţa Victoriei, afirmând că protestatarii care au venit cu copii la miting ar trebui să realizeze că sunt "iresponsabili", pentru că este o "zonă de război", şi a afirmat că retrăieşte momentele de la protestul pentru Colectiv, când Guvernul Ponta a demisionat, pentru că este o "coincidenţă" prea mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei care au venit cu copiii la miting ar trebui să îşi dea seama că sunt iresponsabili, să îşi scoată copiii din această zonă, care este practic de război", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Ea a spus că "retrăieşte scenariul de la Colectiv" din 2015, provocate de protestele care au dus la căderea Guvernului Ponta, mai ales după incendiul care a avut loc în clubul Bamboo. "Iată un nou incendiu. (...) Mi se pare coincidenţa mult prea mare", a spus ea.

Un grup izolat de câteva zeci de persoane din Piaţa Victoriei a aruncat cu sticle, cu torţe şi cu petarde spre jandarmi, care au intervenit cu gaze lacrimogene. În urma acestor incidente, Jandarmeria a făcut apel către manifestanţi să se delimiteze de aceste persoane. Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală care, la un moment dat, ajunsese la 120.000 a început să scadă, ajungând acum la câteva zeci de mii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.