Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan este una dintre variantele vehiculate în partid pentru a prelua conducerea interimară, ea fiind lidera filialei PNL cu cel mai bun scor al liberalilor la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cazul în care Biroul Politic Naţional o va susţine pentru ocuparea funcţiei de preşedinte PNL, după şedinţa programată marţi, Turcan va avea ca principală misiune organizarea Congresului de la începutul anului viitor.

PNL Sibiu a câştigat alegerile în judeţ, obţinând 39,52% la Camera Deputaţilor şi 39,87% la Senat, cu mai mult de zece procente faţă de următorul clasat, PSD, care a obţinut 28,20% la Camera Deputaţilor şi 27,69% la Senat, a anunţat Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu şi secretarul general, Ilie Bolojan şi-au anunţat demisiile, luni, ca urmare a rezultatul foarte slab de la alegerile parlamentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.