Biroul Electoral Judeţean Timiş a finalizat numărarea voturilor din toate cele 595 de secţii de votare din judeţ, iar câştigător rămâne PSD cu 35,42% la Camera Deputaţilor şi 37,42% la Senat, urmat la o distanţă semnificativă de PNL cu puţin peste 25%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor finale furnizate de BEJ Timiş, la Camera Deputaţilor, PSD a obţinut 35,42% din voturi, PNL - 25,57%, USR - 12,66%, ALDE - 5,94%, PMP - 5,69%, UDMR - 3,92% şi PRU - 2,21%.

La Senat, PSD are 37,42%, PNL - 27,16%, USR - 12,34%, ALDE - 5,82 %, PMP - 5,61%, UDMR - 3,87% şi PRU - 2,26%.

În judeţul Timiş, pe listele electorale permanente au fost înscrişi 628.000 de alegători.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea (PNL), în cazul căruia ar fi suspiciuni că a plagiat mai multe articole ştiinţifice, potrivit unui articol publicat de Press One, se numără printre politicienii care au obţinut mandate de parlamentar în urma scrutinului de duminică, potrivit datelor anunţate de partide.

Judeţul Timiş va avea, în urma alegerilor parlamentare de duminică, zece deputaţi şi patru senatori, cei mai mulţi fiind de la PSD.

Astfel, potrivit partidelor din Timiş, ar uema să câştige un mandat de deputat Călin Dobra (PSD), Alfred Simonis (PSD), Adrian Pau (PSD), Bianca Gavriliţă (PSD), Marilen Pirtea (PNL), Ben Oni Ardelean (PNL), Pavel Popescu (PNL), Marian Cucşa (ALDE), Cornel Sămărtinean (PMP) şi Cătălin Drulă (USR).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.