Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, speră ca Partidul Mişcarea Populară să nu aibă candidat propriu pentru fotoliul de primar general care să rupă din voturile dreptei, menţionând că este important ca municipiul să scape de primarul Gabriela Firea şi de PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am un mare respect pentru oamenii care votează PMP în Bucureşti şi sper ca ei să înţeleagă - şi sondajele spun că ei înţeleg - că imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea. Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei”, a declarat Nicuşor Dan, marţi, într-o conferinţă de presă.

El crede că este legitim ca PMP să aibă liste de consilieri pentru Consiliul General şi pentru consiliile locale ale sectoarele, dar speră ca votanţii de dreapta care vor să scape de PSD să dea un vot util în această privinţă.

“Este absolut legimit ca ei să vrea să aibă, în condiţiile în care negocierile nu s-au concretizat în privinţa lor, e absolut legitim ca ei să vrea să aibă liste de consilieri generali şi să intre în Consiliul General şi în consiliile locale ale sectoarelor. În continuare sper că publicul de dreapta care vrea să scape de PSD o să dea votul util astfel încât lucrul acesta chiar să se întâmple”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Traian Băsescu a anunţat că este dispus să candideze la Primăria Capitalei din partea PMP, după ce negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi PMP privind candidaţi comuni la primăriile de sector au eşuat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.