O masă câmpenească a fost organizată, joi la prânz, la sediul central al ALDE din apropierea Arcului de Triumf, cu produse tradiţionale: sarmale, slănină, cârnaţi, cozonac, magiun, ţuică. Peste o sută de persoane, membri şi simpatizanţi ai partidului, se află la mesele întinse în curtea partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul general Gabriela Firea, liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, alţi reprezentanţi ai celor două formaţiuni, inclusiv din organizaţiile de tineret şi copii îmbrăcaţi în port popular au asistat la parada militară de lângă Arcul de Triumf, însă din zona destinată publicului.

(FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea)
(FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea)

La finalul paradei, Liviu Dragnea a declarat jurnaliştilor: ”Parada militară a fost frumoasă, m-am bucurat împreună cu aceşti copii (...) A fost foarte bine”.

”Mi-a plăcut foarte mult parada, m-am simţit foarte bine aici cu domnul preşedinte Liviu Dragnea, cu domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, cu aceşti români minunaţi, cu aceşti micuţi care au fost pentru prima dată la o paradă militară, am fost cu toţii extrem de entuziaşti atunci când defilau militarii noştri. Sunt fericită că a fost o defilare reuşită. Avem cu toţii o responsabilitate faţă de copiii noştri să lăsăm o Românie liberă, independentă, prosperă, şi cu oameni buni, cu oameni calzi (...) Deşi a fost doar un grad, am fost încălziţi de sentimentele noastre de români de Ziua Naţională. Mă bucur că am fost cu toţii aici”, a declarat, la rândul său, Gabriel Firea, care a venit la paradă şi cu cei doi copii mai mici ai ei.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat: ”Nu vă imaginaţi că e prima dată când văd parada din acest loc, mă bucur că am fost cu colegii mei, cu partenerii noştri din PSD, preşedintele Liviu Dragnea şi doamna primar general Gabriela Firea, alături de ceilalţi bucureşteni, de ceilalţi români din diferite regiuni istorice (...) E un moment foarte frumos care exprimă unitatea şi solidaritatea românilor în jurul idealului naţional de unire sub acelaşi steag şi în aceeaşi ţară. Mă bucur foarte mult că am avut şi vreme frumoasă şi a fost o paradă militară de excepţie”.

După paradă, Firea, Dragnea, Tăriceanu şi Constantin au venit la sediul central al ALDE, aflat în apropierea Arcului de Triumf. Ei au o întâlnire în sediu, iar în curte au fost întinse mese cu produse tradiţionale: sarmale, slănină, cârnaţi, cozonac, magiun, ţuică, afinată.

Peste o sută de membri şi simpatizanţi ai partidului participă la masa câmpenească din curtea sediului ALDE. 

Şi liderii ALDE au ieşit din sediu, pentru a ciocni un pahar de ţuică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.