Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, când a ajuns la sediul partidului din strada Ion Ionescu de la Brad, că îi roagă pe colegii săi să stea în secţiile de vot, să numere ”cu atenţie” şi să centralizeze toate procesele-verbale deoarece pentru social-democraţi este important să facă numărătoarea paralelă pentru a fi ”siguri” de rezultatul scrutinului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptăm exit-poll-urile, mai este puţin până la ora 21.00. O să înceapă numărătoarea după ce se închide votarea şi sper ca toţi colegii mei să facă aşa cum am stabilit, să stea în secţiile de vot, să numere cu atenţie, să ia toate procesele verbale să le centralizeze pentru că pentru noi este important să folosim aplicaţia informatică pe care ne-a furnizat-o BEC şi să facem o numărătoare paralelă pentru a fi siguri, siguri"”, a subliniat Liviu Dragnea.

Chestionat unde a petrecut ziua de azi, preşedintele PSD a spus că la Turnu Măgurele, iar când a venit în Bucureşti a stat la sediul de campanie din Kiseleff.

Întrebat în continuare dacă ALDE intră în Parlament, Liviu Dragnea a spus: "Nu ştiu".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.