Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, proaspăt ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, a condus prima şedinţă a Biroului Permanent al forului din această Legislatură, fiind făcută propunerea ca ordinea de zi să cuprindă şi un punct "Diverse", şeful Camerei comentând ironic că acesta este cel mai important punct al unei şedinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce Liviu Dragnea parcurgea ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, deputatul UDMR Attila Korodi a făcut solicitarea ca programul să fie suplimentat şi cu un nou punct, "Diverse", având în vedere că sunt câteva probleme tehnice ce trebuie discutate.

După o scurtă pauză, Liviu Dragnea a răspuns ironic: "Foarte bună observaţie. La toate şedinţele punctul Diverse este cel mai important".

Aceasta a fost prima şedinţă condusă de Liviu Dragnea. El a propus organizarea, joi, a unei şedinţe festive a Camerei Deputaţilor, pentru a marca Revoluţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.