Proiectul de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale va intra în dezbaterea Comisiei de buget-finanţe, după care va fi votat miercuri în plenul Camerei Deputaţilor, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, susţinând că actul trebuie să fie adoptat înaintea votării bugetului de stat pe anul 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Este o modificare faţă de ziua de ieri la programul de lucru, respectiv azi vom începe dezbateri de la ora 10.00 până la ora 12.30. În principal pe respingeri. Şi a mai fost aprobat pe ordinea de zi şi plx 473/2016, celebra iniţiativă cu 102 taxe. Comisia de buget va lucra odată cu plenul, până la ora 13.00 raportul să fie gata şi să fie introdus la votul final de la ora 13.00 împreună cu respingerile pe care o să le lucrăm astăzi. Urgenţa, fiind vorba de scoaterea unor taxe, e normal să fie premergătoare aprobării bugetului de stat”, a afirmat deputatul Marcel Ciolacu, după şedinţa Biroului Permanent.
 
Plenul Senatului a respins marţi, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, împotriva solicitării preşedintelui Klaus Iohannis votând senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar în favoarea acesteia – reprezentanţii PNL, USR şi PMP - 36 de voturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.