Preşedintele Klaus Iohannis se află, până joia viitoare, în Germania, într-o "deplasare privată", potrivit Administraţiei Prezidenţiale, care precizează că şeful statului a plecat din România în cursul zilei de miercuri cu o cursă de linie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 – 25 august a.c., o deplasare privată şi a plecat în cursul zilei de astăzi, din Bucureşti, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania", potrivit Preşedinţiei, care nu face alte precizări.

Părinţii preşedintelui Klaus Iohannis locuiesc în Germania.

Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele nu are concediu şi îşi exercită mandatul oriunde s-ar afla.

În 2015, Iohannis s-a aflat în timpul verii la vila de protocol de la Neptun timp de aproximativ două săptămâni. Tot în 2015, Iohannis s-a aflat într-o vizită privată în Portugalia, în insulele Madeira, de Paşte, timp de aproape o săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.