Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu toţi candidaţii la alegerile parlamentare respectă un profil de ţinută morală şi profesională impecabilă, care să se pună în slujba cetăţenilor, dar România se apropie de o "masă critică" necesară unei schimbări şi reformări a clasei politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost doi ani de schimbare. Nu am ajuns încă acolo unde ne-am dorit şi mai avem încă foarte mult de lucru, dar eu cred că România anului 2016 este diferită de România anului 2014. Clasa politică începe încet-încet să se reformeze. Tot mai mulţi politicieni încep să înţeleagă că ei sunt în serviciul cetăţenilor, nu invers, şi că trebuie să aibă o ţinută morală şi profesională impecabilă", a afirmat preşedintele.

El a precizat că "nu toţi cei de pe listele pentru alegerile parlamentare se încadrează în acest profil", dar ţara se îndreaptă încet, dar sigur, către "o masă critică care să facă această schimbare pe care ne-o dorim".

"Sunt foarte mulţi candidaţi tineri şi candidaţi noi pe listele pentru Parlament şi mă aştept ca viitorul Parlament, şi îmi doresc, nu numai aştept, să fie mai profesionist, mai eficient şi mai responsabil", a mai spus preşedintele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.