Un incident neobişnuit a avut loc, luni, în plenul Senatului, în momentul în care senatorul UNPR Ilie Năstase a adus un steag mare pe care l-a sprijinit de banca în care se afla senatoarea ALDE Cristiana Anghel, acesta căzându-i senatoarei în cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plenul Senatului a respins, luni, propunerea legislativă a senatoarei Cristiana Anghel, privind incriminarea insultei şi calomniei, în plen având loc dezbateri aprinse între iniţiatoarea proiectului şi preşedintele de şedinţă Ioan Chelaru (PSD). 

După vot, Cristiana Anghel s-a aşezat în banca din plen, moment în care colegul ei de la UNPR, Ilie Năstase, a venit cu un steag înalt pe care l-a sprijinit de fotoiliul acesteia. 

Pentru că nu a fost aşezat bine, steagul a căzut în capul senatoarei.

Ilie Năstase a declarat la finalul plenului că a dorit să îi ofere steagul Cristianei Anghel pentru că este singurul parlamentar patriot şi a precizat că nu a avut intenţia de a provoca un incident. ”Eu i l-am oferit pentru că e singura din acest Senat care merita steagul ăsta. Pentru atitudinea pe care o are”, a spus Năstase. 

Cristiana Anghel a declarat, la rândul ei, că nu s-a lovit, pentru că a fost doar acoperită de pânza steagului. 

”Eu nu păţesc nimic. Staţi liniştiţi. Se pare că nu am luat fixativul care trebuie”a spus senatoarea ALDE, glumind doar că şi-a stricat coafura. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.