Continuarea protestelor din Piaţa Victoriei chiar şi după abrogarea Ordonanţei de Urgenţă 13/2017, reprezintă ”o miză politică”, a declarat, luni la Antena 3, premierul Sorin Grindeanu. El a precizat că sunt ”foarte mulţi” care îşi doresc să folosească acest moment pentru a face politică afirmând că ”poate că unii au fost învăţaţi să vină să guverneze fără alegeri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat aceste decizii de abrogare, am mers, am explicat şi la Comisia Europeană, facem lucrurile în Parlament cât se poate de transparent şi legal. Continuă să fie (proteste - n.r.) şi nu văd, în perioada asta, decât o miză politică. Poate că unii au fost învăţaţi să vină să guverneze fără alegeri. Şi am avut o experienţă de acest tip”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul a subliniat că sunt unii politicieni care ”au fost parte activă” a protestelor.

”Dar eu vorbesc de acea parte mică. Foarte mulţi îşi doresc să folosească acest moment pentru a face politică. Eu cred că este evident pentru toată lumea lucrul acesta. Noi – coaliţia, apoi- Guvernul, continuăm să punem în aplicare ceea ce au votat românii - programul de guvernare. Şi asta îşi doresc românii”, a arătat şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.