Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că atât partidul său, cât şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş premier după alegeri, iar platforma anunţată de acesta ea o vede ca pe startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacian Cioloş va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi, şi USR vom susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş şi cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru. Aşa o văd eu, rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că, de partea cealaltă, PSD defilează cu Liviu Dragnea prim-ministru.

Gorghiu a vorbit şi despre performanţele actualului Cabinet: ”Acest guvern a avut şi lucruri bune, a avut şi stângăcii, însă susţinerea noastră a fost constantă pentru Dacian Cioloş”.

Întrebată dacă are încredere în Dacian Cioloş, Alina Gorghiu a răspuns: ”Încredere e puţin spus, îmi asum acest parteneriat dacă şi domnul Dacian Cioloş îşi va dori”.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o "platformă" de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea să o discute cu partide precum PNL şi USR, dar nu a oferit un răspuns clar dacă doreşte sau nu să rămână premier după alegeri.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, duminică seară, la România TV, că PNL a trimis Primăriei Bucureşti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting în Piaţa Victoriei, sâmbăta viitoare, pentru susţinerea Guvernului tehnocrat, acţiune la care sunt aşteptate aproximativ 50.000 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.