Cei doi lideri ai coaliţiei aflate la guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, l-au condus pe prim-ministrul Sorin Grindeanu până în apropierea sălii unde are loc prima şedinţă de Guvern, iar la despărţire şeful Executivului le-a strâns mâinile şi l-a sărutat pe obraji pe preşedintele PSD, care i-a urat ”Succes!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La despărţirea de cei doi lideri ai coaliţiei de guvernare, Sorin Grindeanu i-a strâns mâna lui Călin Popescu Tăriceanu, iar pe Dragnea l-a strâns în braţe şi l-a sărutat pe obraz. ”Succes!”, i-a spus Dragnea înainte să se întoarcă de la uşa sălii de şedinţe a Executivului. Întrebat, după plecarea lui Grindeanu în sala unde urma să aibă loc şedinţa de guvern, cum priveşte instalarea noului Executiv, Liviu Dragnea a răspuns: ”Cu multă speranţă”.

După depunerea jurământului la Palatul Cotroceni, miniştrii cabinetului Grindeanu au sosit la Palatul Victoria puţin înainte de ora 20.00. Ei au fost însoţiţi de Liviu Dragnea şi de Călin Popescu Tăriceanu şi au fost întâmpinaţi pe scările Palatului Victoria de către Dacian Cioloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.