Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că în 26 de ani s-a furat peste tot, adăugând că ”în România s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine” şi a adăugat că guvernarea Năstase a fost prima cu nişte obiective pe termen mediu, pe care le-ar fi dus la sfârşit dacă rămânea la putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. În primul rând, s-au furat mulţi banii”. a spus Dragnea.

El a menţionat că nu asta e cauza principală, problema fiind şi că ”s-au risipit miliarde de euro”.

”A fost o încercare bună în perioada 2000-2004, în guvernarea Năstase, care a fost  primul guvern cu nişte obiective pe termen mediu. Dacă ar fi rămas la guvernare, ar fi fost puse în practică”, a susţinut liderul PSD.

Dragnea a mai spus că alte motive au fost incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială în ceea ce înseamnă organizarea bugetului.

”În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine”, a mai spus Dragnea.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.