Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, în şedinţa plenului reunit, că Guvernul Grindeanu nu este “un guvern de vedete, de vorbitori la televizor, un guvern cu legături în alte structuri sau instituţii”, ci este un Cabinet format din “oameni tineri cu experienţă”, care îşi asumă şi înţelege scopul acestei guvernări, şi anume creşterea României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acest guvern nu este un guvern de vedete, nu este un guvern de vorbitori la televizor, nu este un guvern cu legături în alte structuri sau instituţii, este un guvern format din oameni tineri şi din oameni cu experienţă, un guvern care conţine şi energie şi competenţă, un guvern care îşi asumă şi înţelege scopul unic al acestei guvernări, creşterea României. Atunci când am decis împreună care vor fi viitorii miniştri şi s-a construit structura guvernului am ţinut seamă şi de acele suferinţe ale societăţii care au fost ignorate mulţi ani”, a subliniat Liviu Dragnea, de la tribuna plenului.

Liderul social-democrat a mai spus că “au fost oferite opt posturi în Guvern unor femei dedicate, profesioniste, care să pună în act prevederile programului de guvernare”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.