Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, neagă veridicitatea înregistrării difuzate de presa din Elveţia în care, întrebat despre problema corupţiei, spune că este un "bullshit", afirmând că el nu a folosit acea "succesiune de cuvinte" şi nu a spus acele cuvinte, indicând că înregistrarea a fost modificată şi editată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre înregistrarea apărută în presa elveţiană joi, Dragnea a negat că a folosit acele cuvinte.

"Nu, nu discut asta. Eu nu am spus aşa ceva. (...) Nu ştiu ce au făcut, ce au montat, eu nu pot să spun aşa ceva. Eu nici măcar nu eram singur eu cu acei reporteri", a spus el.

Ulterior, jurnaliştii i-au prezentat liderului PSD înregistrarea şi au difuzat-o în cadrul conferinţei de presă, fiind întrebat dacă este sau nu vocea lui pe înregistrare şi dacă a spus sau nu acele cuvinte.

"Nu facem jocul cu pixelul albastru, eu v-am spus că eu nu am avut această succesiune de cuvinte. Eu nu ştiu fiecare cum le-a montat acolo", a răspuns Liviu Dragnea.

Postul elveţian SRF a publicat, joi, un material legat de protestele din România din cauza OUG privind modificarea legilor penale, în care este citată şi o declaraţie oferită de Liviu Dragnea jurnaliştilor elveţieni înainte de alegeri, în care, întrebat despre lupta anticorupţie, a spus că vrea să vorbească despre viitorul României, nu despre "acest bullshit".

SRF (Televiziunea şi Radioul Elveţian), principala instituţie media a vorbitorilor de germană din Elveţia, publică joi un articol intitulat "Devine România o republică bananieră în Europa?", în care comentează faptul că o decizie a Guvernului riscă "să lase în aer" 2.000 de dosare de corupţie, măsură care nu este susţinută în totalitate nici măcar în partidul de guvernământ.

Jurnaliştii elveţieni spun că liderul social-democraţilor, şi "omul puternic" din spatele Guvernului, "nu a fost interesat de corupţie înainte de alegeri", ci dorea să vorbească despre viitorul României, "nu despre prostii precum corupţia". Ei citează o conversaţie avută cu Liviu Dragnea înainte de alegeri la Radio SRF.

"Vreau să vorbesc despre viitorul României, nu despre astfel de bullshit", ar fi spus Dragnea, pentru SRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.