Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că şi-ar dori ca ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni de către Guvernul Sorin Grindeanu să fie “simplă, sobră şi eficientă”, şi nu “cu şampanie”, deoarece noii miniştri trebuie să meargă repede la Palatul Victoria unde va avea loc prima şedinţă de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Administraţia Prezidenţială va organiza ceremonia respectivă (de depunere a jurământului - n.r.). Eu mi-aş dori, i-am spus şi domnului prim-ministru desemnat că nu este cazul de şampanie sau de alte lucruri. Aş vrea o procedură simplă, sobră, eficientă, pentru că oamenii trebuie să meargă repede la Guvern penru că au prima şedinţă de Guvern în acea noapte”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre ceremonia de depunere a jurământului care va avea loc la Palatul Cotroceni. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern, propunerea celor două partide, care va fi transmisă şi printr-o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, fiind ca în 4 ianuarie, la ora 19.00, noul Executiv să depună jurământul. Sorin Grindeanu vrea ca prima şedinţă a Guvernului să fie în 4 ianuarie, la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.