Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că europarlamentarul Cătălin Ivan nu poate fi exclus din partid deoarece nu mai este „de mult” membru al formaţiunii, fiind exclus ”de ceva vreme” de organizaţia PSD Sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Domnul Cătălin Ivan nu mai e membru al partidului de mult. A fost exclus de organizaţia PSD Sector 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat ce a făcut cu solicitarea de a-l exclude din partid pe Cătălin Ivan.

Şi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a susţinut că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este de un an de zile membru al partidului.

„Cătălin Ivan nu mai este membru de un an de zile, de când a fost la Sectorul 1 si a fost exclus. Cei de la Sectorul 1 au venit astăzi şi au spus ca el a fost exclus din partid de la Sectorul 1 şi nu s-a mai înscris nicăieri. Nici măcar nu s-a mai pus în discuţie excluderea lui, constatându-se că nu mai este membru”, a declarat Nicolae Bădălău.

În replică, europarlamentarul Cătălin Ivan a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un printscreen cu o postare a lui Liviu Dragnea din urmă cu trei luni în care liderul PSD distribuia un clip video în care europarlamentarul transmitea mesajul PSD "Îndrăzneşte să crezi în România!". 

Ivan a mai scris că va reveni „cu informaţii complete, la rece, fără patimă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.