Vicepremierul Daniel Constantin a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema revocării ministrului Energiei, Toma Petcu, în condiţiile în care acesta se simte „din ce în ce mai bine”, iar lucrurile din minister merg bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă s-a discutat în şedinţa coaliţiei de guvernare despre situaţia ministrului Toma Petcu, în condiţiile în care au existat informaţii potrivit cărora Liviu Dragnea ar dori revocarea acestuia, Daniel Consttantin a spus că nu s-a pus niciodată problema schimbării lui Petcu.

„Am văzut un interes crescut al presei pe acest subiect. În primul rând vreau să vă spun că domnul Toma Petcu se simte din ce în ce mai bine şi ne bucurăm pentru acest lucru. A fost deja prezent la şedinţa de guvern, este de două săptămâni alături de colegii din Ministerul Energiei şi lucrurile merg bine. Să sperăm că vor merge bine în continuare. Nu s-a pus problema şi nu se pune problema revocării domnului ministru Petcu”, a afirmat Daniel Constantin. 

Ministerul Energiei a precizat oficial, pe 31 ianuarie, că ministrul Toma Petcu este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată şi îşi va relua activitatea în scurt timp.

Petcu, în vârstă de 38 de ani, este copreşedinte al organizaţiei ALDE din Giurgiu şi totodată vicepreşedinte al ALDE la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.