Jurnalistul şi consultantul politic Dan Andronic va candida la alegerile parlamentare din această iarnă pe listele PMP Giurgiu, el fiind primul pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe listă se mai află Ion Vasilache, Nicolae Preda, Aurel Boianu, Mihai Bogdănescu şi Stelea Pană. În ceea ce priveşte lista PMP Giurgiu de la Senat, pe aceasta se află patru doamne, aceasta fiind deschisă de Eugenia Mariana Cazacu, urmată de Goergeta Manuela Breazu, Ionela Irina Magildea şi Daniela Mihaela Sufariu. 

Lista pentru alegerile parlamentare a fost depusă miercuri la Biroul Electoral Judeţean Giurgiu. 

Potrivit unor surse News.ro, liderul PMP Giurgiu, deputatul Radu Popa, nu a mai vrut să candideze pentru un nou mandat de parlamentar. 

Consultantul politic şi jurnalistul Dan Andronic este judecat în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa şi a 47 de hectare din Pădurea Snagov, alături de omul de afaceri Remus Truică, Prinţul Paul şi alte 19 de persoane, între care trei cetăţeni israelieni.

Procurorii l-au trimis în judecată pe Andronic pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă, ambele în formă continuată

Potrivit procurorilor, Remus Truică a fost consilier la cancelaria prim-ministrului până în 2004, fiind cunoscut, conform datelor publice, ca o persoană cu influenţă la autorităţile publice, chiar şi după ce a fost eliberat din funcţia deţinută, iar Dan Andronic era considerat drept persoană influentă în lumea media, dar şi în lumea politică, fiind consultant responsabil de campania electorală a premierului de atunci. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.