Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica susţine că nu urmăreşte excluderea sa din PSD, după ce Codrin Ştefănescu a spus că va solicita acest lucru în interiorul partidului, Chirica afirmând că Stefănescu ar trebui să nu uite că PSD Iaşi a dat cei mai mulţi parlamentari, în timp ce de la el a plecat servieta pe care o cară de la un partid la altul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica, totodată lider al PSD Iaşi, a declarat, luni, pentru News.ro, comentând faptul că secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu s-a pronunţat pentru excluderea sa din partid, că nu urmăreşte să fie dat afară din PSD, dar că vrea să trăiască într-o ţară în care crede şi în care are de crescut copii.

"Domnul Ştefănescu este ataşat de acea atitudine nevertebrată pe care a avut-o în preajma fostului preşedinte România Mare, Vadim Tudor. Este un purtător de geantă desigur, care încearcă să se poziţioneze favorabil în faţa preşedintelui partidului. Încearcă să aducă în discuţie execuţii politice pe care nu le înţelege. Dumnealui nu poate reprezenta niciun cătun de pe faţa pământului. PSD Iaşi a dat cei mai mulţi parlamentari, în timp ce de la el a plecat doar servieta pe care o cară de la un partid la altul”, a declarat Mihai Chirica.

Liderul PSD Iaşi a mai spus că nu partidul m-a făcut pe mine la Iaşi, ci eu am crescut partidul”.

"Codrin Ştefănescu nu a citit declaraţia mea. Eu am spus ca din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat aseară în stradă nu a fost o lovitură de stat”, a afirmat Mihai Chirica.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, luni la prânz, că va propune excluderea lui Mihai Chirica din partid, după ce liderul PSD Iaşi a spus, în cursul dimineţii, că protestele de stradă de duminică seară nu reprezintă o lovitură de stat, cum au susţinut unii lideri ai PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.