Secretarul general al PNL Ilie Bolojan susţine că românii au de ales pentru viitor premier între ”un om care a reprezentat România cu demnitate în calitate de comisar european şi un om care a fost prefect şi preşedinte de Consiliu Judeţean în Teleorman”, el adăugând că ”în spatele domnului Dragnea există un judeţ care, din păcate, are cei mai mulţi asistaţi pe cap de locuitor, cei mai mulţi şomeri, şi are o singură realizare mare: voturile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilie Bolojan a declarat, miercuri, la lansarea candidaţilor PNL Constanţa la alegerile parlamentare că liberalii îl susţin pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier, în timp ce PSD nu a făcut nicio nominalizare pentru acest post. 

“Există două ipoteze: îl pot propune pe domnul Dragnea sau o altă persoană care cât timp domnul Dragnea va fi preşedintele PSD nu poate să fie decât o păpuşă, un interpus al domnului Dragnea la conducerea guvernului, având în vedere faptul că dacă nu ai o majoritate parlamentară pe care să te poţi baza şi pe care să o poţi coordona nu-ţi poţi duce proiectele la capăt. Depinzi tot de Dragnea”, a afirmat Bolojan.

El a susţinut că românii au de ales ”între un om care a reprezentat România, în calitate de comisar european, cu demnitate şi un om care a fost prefect şi preşedinte de Consiliu Judeţean în Teleorman din 1996”.

”Vă rog să vă uitaţi în spatele celor două persoane ce există, care sunt realizările lor, cum au reprezentat cetăţenii din aceste poziţii, şi veţi vedea că în spatele poziţiei de prim-ministru a domnului Dacian Cioloş veţi găsi normalitate, demnitate, modestie şi bun-simţ pentru cei pe care i-a reprezentat. În spatele domnului Dragnea nu veţi găsi nimic. Orice om care este într-o funcţie publică face câteva proiecte. Mai multe, mai puţine, nu-i reuşesc toate. Dar după câteva mandate trebuie să ai totuşi nişte realizări”, a afirmat Bolojan.

El a precizat că în spatele lui Liviu Dragnea se află un judeţ care are cei mai mulţi asistaţi social şi cei mai mulţi şomeri.

“În spatele domnului Dragnea există un judeţ care, din păcate, are cei mai mulţi asistaţi pe cap de locuitor din România, cei mai mulţi şomeri, şi are o singură realizare mare: voturile. Voturile pe care primarii din judeţul Teleorman, fiind la mâna unui preşedinte de consiliu judeţean, le-au dus pentru PSD. Mai are legea prin care i-a silit pe primarii României să treacă la PSD, făcând orice este posibil ca Victor Ponta să câştige alegerile şi nu le-a reuşit. Şi mai are mult trâmbiţatul proiect de descentralizare, care s-a sfârşit cu un fiasco”, a precizat secretarul general al PNL.

El a comparat situaţia lui Liviu Dragnea cu una din fotbal, spunând că un jucător care nu marchează în Divizia B nu poate ajunge căpitanul echipei naţionale.

Lansarea candidaţilor PNL Constanţa la alegerile parlamentare a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, la eveniment fiind prezente peste 800 de persoane, membri şi simpatizanţi liberali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.